If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Linkestis - трябва да направим една среща с тези които имат проблеми с фаровете, разбираме се за една събота и неделя и разфасоваме кочините.
Подкрепям!!
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
На мен пък ми казаха за много сполучлив и интересен метод:пълните фара с накъсани на ситно парченца вестник.Пълните със студена вода и почвате да друсате.Ефекта е невероятен.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Намесвам се в разговора, защото ако не го направя, ще ми бъде съвестно.
Рефлекторите не трябва да се пипат от човешка ръка. Препаратът трябва да бъде някакъв неагресивен. Доколкото си спомням ползвах на времето някакъв обезмаслител, който го напръсках с помпичка, която разпрашава течността/нещо от рода като на тези за цветя или стъкла/. Изплакването по същия внимателен начин с дестилирана вода за да не оставя петна от варовик. Изсушава се с негорещ въздух за да може да се разстелят капките равномерно. Стъклени части спокойно могат да се трият с кърпи.
Намесвам се в разговора, защото ако не го направя, ще ми бъде съвестно.
Рефлекторите не трябва да се пипат от човешка ръка. Препаратът трябва да бъде някакъв неагресивен. Доколкото си спомням ползвах на времето някакъв обезмаслител, който го напръсках с помпичка, която разпрашава течността/нещо от рода като на тези за цветя или стъкла/. Изплакването по същия внимателен начин с дестилирана вода за да не оставя петна от варовик. Изсушава се с негорещ въздух за да може да се разстелят капките равномерно. Стъклени части спокойно могат да се трият с кърпи.
Объркването на всички идва от това че колегата казва че рефлектора му е ок като има предвид дългите и че лупата е скапана, но всъщност е скапан рефлектора зад лупата - демек не основният а само на самата лупа. Иначе лупа се води само стъклото а цялата част лупа с рефлектор поставена във фара е оптика. Той Пинко много отдавна е писал че всъщност това е проблема.
И моля стига сте пълнили темата с мнения които са се родили във вашите глави понеже не сте изчели всичките мнения до КРАЙ а само началото им и после гледате снимките и има коментари това си мил ти си го развалил и това е.
Момченцеее, ти накъдето си тръгнал, аз оттам се връщам.
И още нещо - това на снимката е рефлектор. И то олющен, а не мръсен. Лупата е онова кръглото стъкленото(демек прозначно) с двойноизпъкнала форма. Аман от неграмотници.
Comment